Tvrtka Beton Jukić iskusna je tvrtka koja se bavi prijevozom i ugradnjom betona beton pumpama i mikserima preko 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem!

O nama

O nama - Beton Jukić - Prijevoz i pumpanje betona Zadar
Beton Jukić - Prijevoz i pumpanje betona Zadar

20 Godina
Iskustva

O nama

Prijevoz i pumpanje betona

Tvrtka Beton Jukić osnovana je 1999. godine u Zadru i od tada neprestano djeluje na području Zadarske županije. Svoje usluge baziramo na transportu i ugradnji betona te jamčimo profesionalnu uslugu našim kupcima bilo da se radi o manjim ili većim turističkim, stambenim, energetskim projektima. U mogućnosti smo isporučiti velike količine betona na više gradilišta paralelno.

Isporuku vršimo pomoću deset miksera od kojih je tri kapaciteta 12 m3, dva kapaciteta 10 m3 i pet kapaciteta 9 m3 te dva pumija kapaciteta 7 m3 uz dužinu krana 24 m te beton pumpi dosega 28 m, 34 m i 42 m. Također za nepristupačna mjesta te industrijske hale u mogućnosti smo spojiti dodatni cjevovod te isporučiti beton i na udaljenosti veće od 100 m.

Beton podliježe stalnim kontrolama od strane Instituta građevinarstva Hrvatske čime se garantira kvaliteta i odgovarajuća marka proizvedenog betona.

Radna vozila

Preko 15 radnih vozila na raspolaganju

Kontrolirana kvaliteta

Vrhunski standardni i specijalni betoni

Profesionalan tim

Kvalificirani tim stručnjaka